Design Studio Montio

Wie ben ik?

Ik ben het gezicht achter Montio: Annet van den Berg.

Als designer heb ik ruime ervaring met grafisch ontwerpen en de gehele implementatie daarvan. Mijn creatieve skills heb ik breed ingezet voor de visuele ontwikkeling van producten, merken en organisaties. Hierbij zorg ik ervoor dat ontwerpen zijn gebasseerd op strategie. Wat zoveel inhoudt als dat je merk één geheel vormt en het hele verhaal klopt. Hierbij maak je een sterk merk, dat waarde toevoegt en waar mensen graag mee in aanraking komen.

Communicatie is alles voor een goed resultaat. Daarom kijk ik samen met andere mensen naar mooie oplossingen en ontwerpen die een product of bedrijf op een juiste manier op de kaart zetten. Mooi en passend bij de identiteit. Dat het doel de mens op een eerlijke manier dient vind ik hierbij belangrijk. Mijn creatieve passie zet ik graag in om anderen te helpen en de wereld een stukje beter te maken!

Als merk heb je veel verschillende dingen nodig om te groeien. Dat kan ik niet allemaal alleen. Daarom werk ik samen met andere professionals om voor jou tot een goed eindresultaat te komen.