Voor welke bedrijven heb ik opdrachten uitgevoerd?

[logocarousel id=”1269″]

HUISSTIJL ONTWIKKELEN

Ik maak complete huisstijlen van logo tot website. Een huisstijl moet goed passen bij het merk of product en de juiste boodschap communiceren. Een kloppend imago met nadruk op de sterke punten van een merk. Hierbij maak ik vervolgens een mooi en pakkend grafisch ontwerp.


GRAFISCH ONTWERP

Ik ben een beeldmaker. Dit betekent dat ik houd van mooie ontwerpen die eruit springen. Ik zorg voor de visuele ontwikkeling van producten, merken en organisaties. Om wat voorbeelden te noemen: huisstijlen / flyers / brochures / verslagen / social media uitingen / banners.

ILLUSTRATIES

Sinds ik een klein meisje ben houd ik van tekenen. Ik schets met de hand, maar maak ook digitale illustraties. Illustraties hebben als doel de tekst te versterken. Ik houd van een stukje humor met een dosis fantasie. Maar het allerbelangrijkste vind ik dat illustraties mooi zijn. Zo ontstaan pakkende beelden die blijven hangen!

MERKANALYSE

Om een goed ontwerp te maken is het belangrijk eerste te weten wat het vertrekpunt is. Ik luister goed en zo bepalen we waar een merk voor staat en wat sterke punten zijn. Als het merk, de doelgroep en het gebruik helder zijn kan hier in de communicatie op in gespeeld worden.


COMMUNICATIE & MARKETING

Communicatie = alles! Ik communiceer duidelijk en vind het belangrijk dat de ‘kijker’ of ‘lezer’ ook een duidelijke boodschap ontvangt. Zo geef ik advies over hoe marketing handig aangepakt kan worden en help met het creeëren van uitingen hiervoor.